Du visar för närvarande Madrix julmarknad i Hässleholm
Madrix julmarknad i Hässleholm

Madrix julmarknad i Hässleholm

1 december kl 12.00-18.00

Då kommer jag att stå och sälja julkort på Madrix julmarknad på stortorget i Hässleholm. Jag har gjort två motiv som trycks upp på tjockt 300 grams obestruket papper i enkla A6-format, dubbla A5-format (med kuvert) och även A4 poster om man vill ha dem som jultavlor.

Jag kommer också ha med mig vita kort med kuvert och pennor så att jag kan skriva skräddarsydda kort enligt kundens önskan på plats. Dessutom har jag gjort några kort där jag färgat bakgrunden och skrivit med vit penna och så gjorde jag några små fynd på Second Hand som jag har skrivit juliga ord på. En svart adventsljusstake med texten ”Advent – en tid av ljus”, ett set glasunderlägg med hjärtan och positiva ord på och ett set vita glöggmuggar där jag skrev olika julsånger på varje mugg. Det tyckte jag var en kul grej. Man kan ha som isbrytare att alla får sjunga julsången på muggen. Det är roligt att göra hand lettering på annat än bara papper. Så kom och köp! Hoppas att vi ses där!

Krans med texten Fridfull jul i mitten
Krans med texten Budskap om hopp i mitten

Lämna ett svar