Workshop Kreativ Bibelläsning i Sösdala

Lördag den 8 februari kl 10-15.30 i Tureholmskyrkan i Sösdala

Då kommer jag att hålla en föreläsning om vad Kreativ Bibelläsning är (även kallad Bible Journaling) och ge tips på idéer, tekniker och material. Vi kommer att göra några gemensamma tekniker för att prova på och sedan kommer deltagarna få gott om tid att skapa med färg, stämplar, stickers mm. Alla deltagare kommer att få ett Lukashäfte som är särskilt framtaget för att prova på Kreativ Bibelläsning, med breda marginaler och tjockare papper än en vanlig bibel. Det kommer också att finnas olika material att testa. Jag kommer också att ha en kort genomgång av hand lettering. 

Har du redan en bibel för journaling eller en gammal bibel som du kan tänka dig använda som illustrationsbibel så ta gärna med den. Har du egna pennor eller annat som du vill använda så får du så klart ta med det också. 

Jag kommer även att ta med mig vissa utvalda produkter från Pysseltagen i Tyringe som finns till försäljning i samband med workshopen. Tex clear gesso, Distress ink och pennor.

Kostnad för hela dagen är 200 kr. Då ingår Lukashäfte, lunch och fika. 

Anmälan görs till 070-578 70 48 eller info@tureholmskyrkan.se senast 31/1.

Ni kommer till Pysseltagens hemsida här:

https://www.pysseltagen.se

Ni kan lägga en beställning som jag tar med mig till workshopen så slipper ni frakt om ni vill, men gör beställningen i god tid och skriv ”Workshop by Emma-Lena” som meddelande. 

Lämna ett svar