Workshop om Kreativ bibelläsning i Mölndal

Flera har frågat när vi ska komma till Göteborg. På lördag kommer vi till Mölndal! Det är väl nästan samma sak?! Det finns fortfarande platser kvar, så skynda dig att anmäla dig och dina vänner!

Förra lördagen hade jag en workshop i Sösdala här i Skåne. 15 kvinnor i olika åldrar och från olika församlingar kom och de tyckte det var jätteroligt. Frukten börjar redan visa sig. Ena gänget ska träffas i deras kyrka och introducera fler för detta med att måla i Bibeln.

Det kan vara ett roligt sätt faktiskt! Att först gå en workshop för att få tips och idéer och sen dra ihop ett gäng i er kyrka och skapa tillsammans.

Kreativ bibelläsning eller Bible journaling är ett jättebra och roligt sätt att läsa bibeln på. Det spelar ingen roll om du är van bibelläsare eller helt ny i tron, om du är konstnär eller om du inte tycker du kan måla. Man behöver inga förkunskaper. Det är ett sätt att ta tid att lyssna in vad Gud vill säga till dig. Sen kombinerar du det med kreativitet och då sätter sig ordet i dig på ett djupare plan. Den som vill kan också dela det man skapat tex på sociala medier. Då kan det också tala till och bli till uppmuntran för andra.

Vill du veta mer om vad Kreativ bibelläsning eller Bible journaling är så kan du kolla på www.kreativtro.se eller sök efter Bible journaling på tex Pinterest. Jag delar mina bibelsidor på mitt Instagram. https://www.instagram.com/p/B8YlGGwlmwT/?igshid=15g1gokxcyzpr

Om ni är snabba kan ni fortfarande gå in och anmäla er till lördagens event i Fågelbergskyrkan. Mer info här:
https://facebook.com/events/s/farglagg-din-bibel-eller-kreat/650426358824767/?ti=as

Ni får ett Lukasevangelium att prova måla och illustrera i, ni får prova på flera olika tekniker och material och ni behöver inga förkunskaper. Kom som du är! Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar