Hösten 2020

Hösten 2020

Det har varit och är en spännande höst. Jag bestämde mig för att skicka in ansökan om att starta enskild firma för By EmmaLena och samtidigt fick jag flera beställningar på textade tavlor och skärbrädor och gratulationskort. Det kändes väldigt uppmuntrande! Tusen tack till mina första kunder (om företaget blir godkänt). Man får ju sälja saker under hobbyverksamhet, men jag kände att framför allt när jag håller i workshops så skulle det vara enklare om jag kunde vara egen företagare och fakturera för mina kostnader. Så därför känns det spännande! Jag behöver lära mig om bokföring och så funderar jag mycket kring hur stor del av mitt liv detta kan bli. Det hade varit roligt att försöka ge det lite mer tid och försöka både komma ut och göra fler workshops i Kreativ bibelläsning och hand lettering, men också att måla och skriva och producera saker som kan bli till glädje för andra. 

Stort tack än en gång till er som beställer och uppmuntrar mig att fortsätta! Tack till min make som är så uppmuntrande och hjälpsam och som får svara på frågor om både ekonomi, datasupport, inköp och layouter. 🙂 

En bild från min första livesändning i Facebookgruppen för Kreativ bibelläsning. Jag är en del av gruppen Kreativ tro. Vi vill gärna uppmuntra fler till att skapa i sin bibel eller på andra sätt ge uttryck för vår kreativitet och tro. Corona pushar oss att våga prova nya saker. Kanske blir det fler live. Kanske blir det workshops online framöver. Vi får se… 😉

Lämna ett svar