Workshop i Vasakyrkan Kalmar

Lördag 24 oktober ska jag till Vasakyrkan i Kalmar och hålla workshop i Kreativ bibelläsning från kl 10-15. Det ska bli så roligt, för Corona gjorde att jag inte har haft möjlighet att ha workshop på länge. Men nu ska det bli av!Jag kommer att berätta och visa exempel på olika tekniker och material för att man ska få med sig många olika tips och idéer. Alla deltagare kommer att få varsitt Lukashäfte med breda marginaler för att prova på Kreativ bibelläsning. Vi tar en lunchpaus och så har vi gott om tid för att skapa i biblarna. Jag tar med mig olika färger och material så att man får prova på olika tekniker. 

Inga förkunskaper behövs! Man behöver inte ”kunna måla” för att uttrycka kreativitet. Material att prova på kommer som sagt att finnas på plats, men man kan förstås ta med egna pennor eller om man har en egen bibel som man vill måla i. Ni har väl sett nya Kreativa bibeln och Inspirationsbibeln som kommit?!? Äntligen finns två olika kreativa biblar på svenska! Den första med tomma breda marginaler och den andra har färdigtryckta bilder och texter att färglägga. Kolla gärna in demonstrationsfilmen från Kreativ tro där Rebecca visar båda biblarna och förklarar skillnaderna mellan dem. (www.kreativtro.se)

Ps. Jag har startat enskild firma nu. Så jag hoppas kunna lägga lite mer tid framöver på att hålla i workshops. Är ni intresserade i er kyrka eller i någon grupp så hör gärna av er till mig för mer information! 

Lämna ett svar