Coronatid och julefrid

Det har ju varit ett extremt annorlunda år och mitt i detta valde jag att starta min egen firma. Det är roligt och spännande att lära sig att vara egen företagare. By EmmaLena är ju saker jag gör lite vid sidan om mitt vanliga jobb. Jag tycker att jag mår bra av att ta mig tid att skapa och det är väldigt roligt när det blir uppskattat och kan bli till uppmuntran och glädje för andra. 

Så mitt mål är att försöka öka på tiden jag kan lägga på By EmmaLena. Målet för 2021 är att sätta upp en webshop så att det ska bli ännu lättare att beställa och köpa saker. Det tar lite tid dock så vi får se när det händer. Tills dess så är man varmt välkommen att höra av sig med en beställning. Det finns ju flera sätt att skicka meddelanden. Det går bra med mail, sms eller meddelanden på Facebook eller Instagram. Skriv vad du önskar så svarar jag om det finns kvar och vad kostnaden blir. Jag kan skicka med brev eller paket också så klart, men finns du i närheten av Hässleholm får du gärna komma hem till mig och hämta det du beställt. Eller kanske komma och titta på det som finns? Hör i så fall av dig först och kolla om jag är hemma. 

Jag har kvar av förra årets tryckta julkort och posters. Poster och det stora dubbelvikta julkortet finns i två motiv: Fridfull jul och Budskap om hopp. De små enkla korten finns bara med Fridfull jul. 

Poster i A4 kostar 40 kr/st eller 3 st för 100 kr.

Dubbelvikt julkort i A5-storlek med kuvert (vitt eller natur) kostar 25 kr/st eller 5 st för 100 kr. 

Enkla julkort i A6-storlek kostar 10 kr/st eller 5 för 40 kr eller 13 för 100 kr. 

Kom ihåg att ange vilken text du vill ha när du beställer. 

Julklappstags utstansade i mönstrat papper och med enfärgat papper på baksidan där du kan skriva en julhälsning till julklapparna.

Pris: 15 st för 60 kr

Finns i flera olika mönster. Se Instagram för fler bilder.

Det är roligt att ”förädla” gamla saker så att de kan återvinnas och bli till glädje för någon igen. Här har jag textat på muggar som jag hittat på Pingstkyrkans Second hand. ”You’re my favourite cup of tea” textat med penna särskilt gjord för porslin och glasmålning och brända i ugn så att de ska tåla maskindisk.

Pris: 50 kr/st Jag har just nu 3 st rosa och 1 blå.

Glödritade skärbrädor har jag också gjort i höst och jag har dessa kvar. Kanske en julklapp till någon?

Frukt & grönt i bokträ 
Kött & fisk i bokträ
Pris: 200 kr/st eller 350 för 2 st.

Smaka & se – skärbräda i ek + smörknivar i bok
Pris: 450 kr/set

Handgjorda kort i olika former, färger, mönster och med olika texter. Jag stämplar kanske en blomma och färglägger med akvarellfärg och klipper och klistrar lite. Gärna någon detalj i guld eller glitter. Och min passion är ju att texta. Här är ett par exempel, men det finns andra varianter. Nu när vi inte får träffas kan ett kort med en hälsning vara väldigt betydelsefullt. 

Pris: 30-40 kr beroende på storlek och hur mycket tid det tagit att tillverka.

Lämna ett svar