Workshop online, Tikva och tryckta kort

Under våren tog jag fram ett koncept för att göra workshops i Kreativ bibelläsning online. Jag skapade introduktionsfilmer som jag la ut på min Youtubekanal för att den som är ny kan titta igenom dessa på egen hand som förberedelse för workshopen. Där listar jag också vilken typ av material det kan vara bra att omge sig med inför en workshop. Varje workshop har ett tema, en gemensam teknik som vi går igenom och ett moment med tips på hand lettering. På så vis blir det en variation och det blir en workshop som passar både nybörjare och vana och det blir roligt att vara med upprepade gånger. Så jag har fått några stammisar som återkommande vill vara med på workshop och det kommer även nya som antingen bara är med en gång för hjälp att komma i gång eller som är med någon gång då och då. Inför varje workshop skapar jag eller någon annan ett klippark med texter och bilder som passar till temat. Detta kan man skriva ut och klistra in i sin bibel. Jag gör även ett fysiskt utskick med lite olika dekorationer som passar till temat så att man får något extra om man inte har så mycket pysselmaterial hemma. Håll utkik i mina sociala medier för när det är dags för workshop igen och anmäl dig så att du också får prova på.

Under våren gick jag även en utbildning till Tikvainstruktör. Tikva är stretching, avslappning och enkla kroppsövningar på kristen grund. Något välgörande för ande, kropp och själ som jag gärna vill dela med mig av. Drömmen vore att ordna en temadag med både Tikva och workshop i Kreativ bibelläsning.

Jag har också tagit fram en serie med fem kort på temat ”HOPP” som håller på att tryckas. De kommer att finnas till försäljning inom kort. De kommer att säljas som fempack med ett motiv av varje i storlek A6 och A7. De kommer även finnas i A5 då man kan köpa ett och ett. Det blir spännande att se vad ni tycker om dem. Hoppas att ni gillar dem!

Under hösten har jag också blivit återförsäljare av min favoritandaktsbok Read it från Timoteus förlag. Du kan köpa den för 150 kr plus ev frakt (kan hämtas i Hässleholm). Den som är med på workshop får köpa boken för specialpris 140 kr. Jag kan verkligen rekommendera den! På min Youtube finns ett gammalt klipp från när jag först köpte min och då gjorde en genomgång för att visa hur den är tänkt att användas. Jag har också ett par exemplar av Kreativa bibeln från XP media som kostar 395 kr/st.

Den 27 november är det julmarknad i Hässleholm så då planerar jag att vara med. Därför är jag också i full gång med att tillverka nya julklappstags i fina papper och härliga julkort. Välkomna till Hässleholm!

Lämna ett svar