Skärbräda Smaka & se

Detta är några exempel på saker som jag gjort. Jag textar oftast antingen med svart penna på vitt papper eller med vit penna på en bakgrund av akvarellfärg, men jag textar även på föremål som jag hittat på Second hand. Brickor och brickbord är roligt att texta på. Muggar och ljusstakar blev det också till jul, men muggar kan man alltid uppmuntra någon med så de funkar året runt. Nu har jag även börjat bränna på skärbrädor. Det är väldigt roligt!

Till julmarknaden ritade och textade jag julkort som jag tryckte upp i olika varianter; enkla A6, dubbla A5 med kuvert och poster i A4-storlek att rama in. Finns att köpa.

Livsdesignern - Tid att blomstra av Emmeli Ahlander

Nu kan du köpa den av mig för 490 kr (normalpris 590 kr). Frakt tillkommer enligt PostNords avgifter 66-99 kr. Jag älskar denna härliga kalender som är så mycket mer än bara en kalender – det är en livscoach!  Jag tycker det är så givande att arbeta med den här boken och ville gärna hjälpa Emmeli att sälja böckerna för att försöka hitta fler som kan inspireras till att bli lite mer medvetna om att de små val vi gör varje dag påverkar det vi gör. Vi kan välja att ta tag i livet och verkligen leva fullt ut här och nu och inte bara låta livet rulla på. Du är skapad för en tid som denna och det är din tid att blomstra.

Jag har försökt förklara och visa boken lite mer i dessa två filmer: 
Livsdesignern del 1
Livsdesignern del 2

Vill du köpa en bok så kan du maila mig namn, adress, mailadress och ev mobilnummer. Skriv om du vill ha en rosa eller blå bok, om du vill ha horisontell eller vertikal vy. Jag har flest rosa med horisontell vy men jag kan ta hem fler av de andra varianterna. Jag har inte tagit hem Uppdragsdesignern, men kan göra det på efterfrågan. Livsdesignern som jag har tagit hem är daterad för 2022, men det finns även odaterade böcker. Eftersom den är daterad rekommenderar jag att du slår till snarast så att du hinner börja använda boken innan det gått för långt in på året. 

Tycker du att det verkar dyrt för en kalender så lyssna gärna på Emmelis poddavsnitt:
Hur en almanacka kan förvandla liv